Miljöombyte

May 8, 2016

Jag tog en välbehövlig paus från jobbandet häromdagen och drog till Varberg (Tångaberg) med en vän. Målet var konst- och hantverksmarknaden Open Barn: olika designers, konsthantverkare och konstnärer som säljer sina alster i en lada under ett par dagar.  

 

En toppendag! Fikade i solen, träffade roliga människor, diskuterade eventuella framtida projekt och fick massa idéer. Kanske jag får vara med och sälja kuddar och annat från min webbshop en annan gång.

 

Såklart köpte jag lite prylar också, till exempel från Hanna Wendelbo-Hansson som bland annat gjort grymt fina tändsticksaskar. Jag har själv alltid gillat att pimpa tändsticksaskar men hon har tagit det till en högre nivå. Kul med volang, glitter och tjofräs!

 

 

Please reload

Featured Posts

Work in progress.

May 3, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

September 6, 2016

July 18, 2016

May 8, 2016

Please reload

Search By Tags
Follow Us
Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic