top of page

Miljöombyte

Jag tog en välbehövlig paus från jobbandet häromdagen och drog till Varberg (Tångaberg) med en vän. Målet var konst- och hantverksmarknaden Open Barn: olika designers, konsthantverkare och konstnärer som säljer sina alster i en lada under ett par dagar.

En toppendag! Fikade i solen, träffade roliga människor, diskuterade eventuella framtida projekt och fick massa idéer. Kanske jag får vara med och sälja kuddar och annat från min webbshop en annan gång.

Såklart köpte jag lite prylar också, till exempel från Hanna Wendelbo-Hansson som bland annat gjort grymt fina tändsticksaskar. Jag har själv alltid gillat att pimpa tändsticksaskar men hon har tagit det till en högre nivå. Kul med volang, glitter och tjofräs!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page