Hundnos eller gristryne?

June 30, 2016

Har just gjort klart ett kul litet jobb, en logotype med och utan payoff till två tjejer som ska hålla i hundutbildningar. Den korta briefen löd ungefär: Kan du göra en raggig byracka och text i "anarkiststil"? Den ena tjejen är en gammal punkare (kompis från fööörr) och därför var det extra roligt att ta fram en stil som jag tyckte skulle passa henne. Sen hade de lite svårt att bestämma vilka färger de skulle ha så de fick flera att välja bland. Själv gillar jag denna bäst.

 

En sak jag lärt mig under detta uppdrag - det är betydligt svårare att rita hundnosar än vad man kan tro.

 

 

Please reload

Featured Posts

Work in progress.

May 3, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

September 6, 2016

July 18, 2016

May 8, 2016

Please reload

Search By Tags
Follow Us
Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic